četvrtak, 10. ožujka 2011.

Nintendo može daljinski cigla vaš 3DS nakon flash kartica koristiti?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/nintendo-can-remotely-brick-your-3ds-after-flash-card-use/:
Loša vijest za one koji planiraju na korištenje flash kartica sa svojim 3DS - ako Nintendo otkrije da ste dabbing s jedne, tvrtka može poslati firmware update koji bi mogao eventualno cigla vaš sustav. Prema GoNintendo, Japanski trgovac Enterking posted poruku upozorenja na njihovim stranicama, što sugerira da je vaš sustav možda se neće moći podići nakon nadogradnje softvera, ako Nintendo otkrije da ste pomoću R4. Enterking ne kupuju koristi 3DSs koji imaju povijest korištenja ilegalnih uložak - transparentan pokazatelj da se ne uzima nikakve šanse ovdje. Ne možemo znati za siguran ako Nintendo će dijeliti, rekao je ažurirati ili kako Enterking mogu reći - međutim, Nintendo nije pitanje ova izjava da Eurogamer kao odgovor na njihovu priču na temu:
"Mi ne raspraviti detalje sigurnosni proizvod (za očitih razloga), niti možemo razgovarati o pojedinostima protumjere dostupan u Nintendo 3DS sustava. Nintendo 3DS ima najviše up-to-date tehnologiju. Sigurnosti je dizajniran kako bi zaštitili obje stvaralaštvo u softver i zaštite Nintendo 3DS hardver samog sustava.
Nintendo, kao i većina tvrtki, uzima opipljiva stav protiv piratstva . Preporučamo da su oni dovoljno sretan da vlastiti 3DS boravak daleko od flash kartice zajedno, jer nakon svega, oni su još uvijek protuzakonito.

Nintendo može daljinski cigla vaš 3DS nakon flash kartica koristiti? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 04:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Eurogamer | izvor GoNintendo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar