četvrtak, 10. ožujka 2011.

UCSF's robotsko ljekarne automatski distribuira lijekove, ispituje ljudske pogreške (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/ucsfs-robotic-pharmacy-automatically-distributes-medication-sc/:


Roboti su polako preuzimaju svijet , zar ne? Pa, njihov najnoviji osvajanja je ljekarna. UCSF Medical Center je provela tri robota pilula-točenje strojeva koji obrađuju i pripremaju lijekove koje je opasno za zajedničku čovjeka. Proces djela kako slijedi: liječnik piše recept, bolnica službenik ga šalje preko farmaceut, farmaceut ulazi skliznuti u računalo, robot uzima ga i ne prljavi posao. Automatizirani stroj će zgrabiti pravilno doziranje, paket je i slap oznaku s natpisom upute i pacijenta info. Umjesto strahu za svoja radna mjesta (ili života), ljudi na UCSF u su uzbuđeni o ovom robot-preuzimanje jer se povećava vrijeme skrb davatelje provesti s pacijentima, a koji dozvoljava farmaceuti da rade učinkovitije s liječnicima u određivanju što lijekove opskrbe. Najimpresivniji stvar, mislimo, da je naš robot druženje nisu imali jednu grešku jer priprema 350.000 doza meds. Uzmi da je , meatbags!

UCSF's robotsko ljekarne automatski distribuira lijekove, ispituje ljudske pogreške (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink iMedical Apps | izvor UCSF | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar