nedjelja, 27. veljače 2011.

Weird Science samo baca beanballs na hladne noći

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3Rv-B0UWJPw/weird-science-only-throws-beanballs-on-cold-nights.ars:

Bacanje topline u toplinskim: Recimo da ste bejzbol pitcher. Želite da biste dobili daleko sa beaning suprotstavljene tijesto? to učiniti na hladnom noći , ako želite izbjeći odmazdu, prema hrpa Kneževa škole fakulteta poslovanja. "Kontrola za niz drugih varijabli," oni pišu, "mi provedenih analiza pokazuje da je vjerojatnost bacač udarca tijesto raste naglo na visokoj temperaturi kada više bacač's suigrači pogođeni su protivnička momčad ranije u igri. "

Kapucini se djevojke same trljanjem uz vlastitim urinom: Puno životinja obilježiti svoj teritorij ili oglašavati za drug koriste feromone u njihovoj mokraći (čak i ribe to učiniti ). Kapucin majmuna, međutim, uzeti dodatni korak kako bi se osiguralo da nema sumnje koje pojedinac je izvor feromona: oni mokriti na svoje ruke i utrljajte po cijelom njihova krzna. Da biste potvrdili da je ovaj ima svoje željeni učinak na dame , istraživači staviti neke ženske kapucina u MRI cijevi, a zatim ih izloženi urin od odraslih i maloljetnih muškaraca. Odgovore u žena 'mozak su značajno veće kada je došao iz urina odrasle osobe. Ja sumnjate isti navika može dobiti jednako veliki odgovor od ljudskog ženskog mozga, ali možda i ne iz istih razloga.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar