nedjelja, 27. veljače 2011.

Oscar.com nudi "sve pristupne 'proći na dodjeli Oscara, za troškove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/oscar-com-offers-all-access-pass-to-the-academy-awards-for-a/:
Naravno, te mogao pravedan gledati Oscara za besplatno uz zdjelu kokica i svoje omiljene Twitter komentar, ali ljudi iza Oscara su u nadi da ćete pokušati nešto još više "interaktivni" ovaj put okolo. Oni koji glavu Oscar.com večeras će biti tretirane na nekoliko različitih live kamere koje su besplatno dostupni svima, ali stvarno se vidi da sve što ćete morati tanjura preko 4,99 dolara za "sve pristupne" proći. To će vam dati pristup broju "ekskluzivnih mogućnosti gledanja", uključujući i više od 360 stupnjeva kamere koje možete kontrolirati i brojne kamere duž crvenog tepiha, iza pozornice, a na guvernera Ball nakon toga. A ako to nije dovoljno, također možete preuzeti Oscar Backstage Pass app za ipad, iPhone i iPod touch - to će vam trčanje dodatnih 0,99 dolara.

Nastaviti čitanje Oscar.com nudi "sve pristupne 'proći na dodjeli Oscara, za troškove

Oscar.com nudi "sve pristupne 'proći na dodjeli Oscara, za troškove prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Oscar All Access | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar