nedjelja, 27. veljače 2011.

Čovjek gradi stroj za guranje telefonske tipke od pola svijeta daleko (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:

Ako je Vaš ambicija je putovati po svijetu, i svoj posao gurnuti gumbe tri mobitela koji se nalazi u Južnoj Koreji, možda ići lud. To čini se da je ono što se dogodilo Mok Young Bak, barem kada je izumio spravu lud prikazan u videu iznad. Zove kaducej, to je TelePresence stroj koji radi samo jedna stvar - ona kontrolira svaki gumb na svakom od ta tri telefona s nizom servo motora i pogona kabela, i pomiče njihalo poput web kameru, tako da se jasno može vidjeti svaki ekran od kuda je se dogoditi da bude. Na taj način, on može uživati u turizam, dok je napustio život na dohvat ruke, barem tako dugo dok zabrinuti susjedi ne pretpostavljaju strašna din je, recimo, zbor ubojica robota linije, i inzistirati na tome da policija ispita.

Čovjek gradi stroj za guranje telefonske tipke od pola svijeta daleko (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 11:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hack Day | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar