nedjelja, 27. veljače 2011.

ChaCha tuži HTC na Facebook povrede žiga telefon

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/chacha-sues-htc-for-facebook-phone-trademark-infringement/:
Facebook telefon glasine su se kovitlaju za dosta neko vrijeme , onda HTC je odgovorio na pitanje koje naizgled nitko nije pitao isporukom k svijet telefon s namjenski Facebook gumb ... ChaCha . U nečemu što se može smatrati moždani udar od sreće za sve čovječanstvo, tajvanski predokus izrađivač je dobila priliku da popravi svoje imenovanje gaf ljubaznost od povrede žiga odijelo donio ChaCha Inc Ta tvrtka zaštićeni svoje ime i logo u 2007 za njegov tekst i glas internetske tražilice usluge i je (s pravom) nezadovoljno HTC je izbor imena za svoje Facebook-usmjeren slušalicu. ChaCha ne želi mobilne korisnike koji misle da je to odobrio telefon, as obzirom da je tvrtka kruh i maslac je pružanje mobilnih pretraživanja, primjerice zbunjenost čini vjerojatnim. ChaCha je tražeći novac štetu i trajni nalog kako bi se spriječilo telefon od izlaska na tržište sa svojim imenom. To je sasvim u redu kod nas - samo ako sudovi mogao dati nalog za uklanjanje da Facebook gumb.

ChaCha tuži HTC na Facebook kršenju zaštitnih znakova telefon prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 15:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Phonescoop | izvor Justia | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar