nedjelja, 27. veljače 2011.

Nintendo 3DS pokreće u Japanu, svjetina suze kroz početni 400.000 jedinica pošiljke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/nintendo-3ds-launches-in-japan-populace-tears-through-initial-4/:
Nećete biti u mogućnosti to ugriz jedan gore kod vašeg lokalnog GameStop za mjesec dana , ali Nintendo 3DS imao solidnu lansirati u Japanu danas, navodno likvidacije gotovo cijeli svoj početni pošiljku od 400.000 Spiffy stereoskopski igre dlanovnika do kraja dana . Neke od tih prodaja bili kupcima čeka u nekoliko redaka do 2.000 osoba dugo, ali one linije su bile iznimke norma - nekoliko publikacija na umu da je vrlo malo dućana zapravo je bilo linije za govoriti o, kao i većina japanskih elektronike trgovaca rasprodan kada 3DS otišao na pre-order više od mjesec dana. Nabavite podsjećanje na ono što možete očekivati od sustava ovdje (i ovdje ) ili pročitati sve o iznenađujuće uredan Japanski lansirati naš izvor linkova.

Update: Naši prijatelji na Engadget Japanski bili na ruku za 3DS lansiranja, i pokupila par samih sustava - dobiti bliži pogled na jedan od prvih maloprodajnih 3DS jedinica u galeriji ispod!

Nintendo 3DS pokreće u Japanu, svjetina suze kroz početni 400.000 jedinica pošiljke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 21:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NeoGAF , PC World | izvor

Nema komentara:

Objavi komentar