nedjelja, 27. veljače 2011.

Mac OS X Lion ima podršku za TRIM SSD-ovi, HiDPI rezolucija za poboljšanje gustoće piksela?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/mac-os-x-lion-has-trim-support-for-ssds-hidpi-resolutions-for-i/:
Kao što biste očekivali, programeri su nije gubio vrijeme na kidanje osim Mac OS X Lion pregled , te na taj način su, navodno, sam otkrio neke zanimljive stvari - naime, podrška za SSD-brišući TRIM naredbu , i niz visoke DPI načina prikaza koji će omogućiti ikone i elemente korisničkog sučelja s dvaput grafički detalj - što bi moglo značiti PC veličine Mrežnica Prikaz . Bivši se ne zvuk poput najuzbudljivijih nadogradnju, ali to je uistinu blagodat za korisnike Mac računala s SSD za pohranu, kao što TRIM može uvelike poboljšati brzina pisanja u skladu pogonima. Što se tiče poboljšanja piksela gustoće glasine su u pitanju, to nije jasno je li Apple je zapravo gleda zapravo udvostručenje razlučivosti zaslona u novim računalima (9to5Mac zamišlja 15-inčni MacBook Pro s 2880 x 1800 zaslonu) ili hoće li Apple je jednostavno kretanje za održavanje ikone da su upravo iste fizičke veličine u svim svojim prikazuje - što bi fantastično smisla za touchscreen UI, usput.

Mac OS X Lion ima podršku za TRIM SSD-ovi, HiDPI rezolucija za poboljšanje gustoće piksela? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 19:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista , CrunchGear | izvor MacRumors , MacGeneration | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar