nedjelja, 27. veljače 2011.

HTC Nevjerojatno S, Desire HD, Desire Z i originalni čežnja sve će biti jelo Gingerbread do kraja lipnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:
Kada je pokrenuta Nevjerojatno S na MWC par tjedana, HTC obećao novi 4-inčni uređaj će biti brzo dobiti Gingerbread update i sada je daje nam konačan raspored za njega kaže da android 2,3 će biti distribuiran na svoje Novi admiralski brod telefona do kraja Q2 2011. Nismo sigurni od četiri mjeseca od sjedi do prozora čeka OTA update da plutaju u nužno utakmice do naše definicije "brzi", ali postoje puno bolje vijesti za vlasnike HTC starije uređaje. Želja HD i čežnja Z - oba objavljena u rujnu 2010 - također će se skače daleko od Froyo i do licitara i pridružit će se originalni čežnja , koji je najavio put natrag na prošlogodišnjem MWC. To je slušalica bila bitno HTC vlastiti brand-Nexus jedan, tako da smo već znali da je sposoban za trčanje Gingerbread, ali to je još uvijek rijetkost vidjeti uređaja proći kroz dva značajna ažuriranja Android (Desire počeo život sa Android 2.1). Sve te stare želje su smješteni na istom ažurirati raspored kao Nevjerojatno S, a nedavno je najavio Desire S i S Wildfire će brod s Gingerbread preloaded.

[Hvala, Johannes]

HTC Nevjerojatno S, Desire HD, Desire Z i originalni čežnja sve će biti jelo Gingerbread do kraja lipnja prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 08:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SlashGear | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar