nedjelja, 27. veljače 2011.

Nexus S 2.3.3 ažurirati podešava zaslon u boji temperature, idemo na oči-

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/nexus-s-2-3-3-update-adjusts-screens-color-temperature-we-go-e/:
Mi smo bili sluh izvješća o Nexus S ' Android 2.3.3 ažurirati dodavanjem žute sjenka na zaslonu, pa čak i ispiranje svojih boja, ali u skladu s Google Ry Guy, rekao je patch doista je namijenjen za ugađanje prikaza u boji temperature. Evo puni citat iz Google potporu forumu:
"Svojim novim OTA kompletan, možda ćete primijetiti mala razlika u načinu na koji se boje prikazuju na Nexus S. Za S Nexus, imamo prilagođen boje postavke temperature da točnije odražavaju tamnije boje na svim razina svjetline. Gingerbread UI se tamnije, utvrdili smo da boje nisu bile tako precizne kada je uređaj se koristi na nižim razina svjetline. Na primjer, neki korisnici izvijestili da je početna boja temperatura bila previsoka što dovodi do neke tamnije sive imaju crvenkasto ton, s novom bojom temperatura to više nije slučaj ".
Dakle, dok je ovaj zaslon ugađanje je dobronamjerni, to izgleda poput mnogih komentirajte na oba foruma i XDA-Developeri nisu previše zadovoljni s ovom. Biti znatiželjan geeks da smo, smo otišli naprijed i ručno ažurirati vlastite Nexus S (i usput, budite sigurni da odgovaraju vašim graditi broj s odgovarajućim patch). Kao što možete vidjeti u našem odnosu fotografija (pucao s istim priručnik postavke kamere i srednja svjetlina zaslona), nova ukupna temperatura boje je bez sumnje suptilno toplije, iako tamnija svjetline ne pate od navedenih crveni ton. Zanimljivo je, zapravo odobriti ovu promjenu, a na zaslonu Super AMOLED sigurno ne izgleda isprano za nas, niti smo vidjeli niti bučan podrhtavanje da su neke prijavljen. Sigurno ne možemo biti sami. Pa, postoji samo jedan način da se pomogne riješiti ovaj misterij: ako vam se dogoditi da se kolege Nexus S vlasnika koji je primijeniti ovo ažuriranje, zašto ne pridružiti se ispod?

[Hvala svima koji su poslali to u]

View Poll

Nex

Nema komentara:

Objavi komentar