nedjelja, 27. veljače 2011.

Tjedan u Apple: iPhone Verizon pucnjave, Thunderbolt nuždu svoj debi

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d6ProaMi0ik/week-in-apple-verizon-iphone-shootout-thunderbolt-makes-its-debut.ars:

Ahhh, slatke izdanje. Nakon toliko tjedana glasina, svi smo to potrebno. Ne samo da je Apple konačno puštanje nove MacBook Pro ovoga tjedna, tvrtka je također objavila medijski događaj za 2. ožujka koji mogu doći u dodir na sljedeće generacije ipad. Apple je također pomogao Intel napraviti svoj Thunderbolt (također poznat kao Light Peak) debi, Ars koštice Verizon iPhone protiv AT & T iPhone, i još mnogo toga. Čitajte na da biste dobili vaše Roundup vrhu Apple vijesti prošlog tjedna.

iPhone u odnosu na iPhone: Ars stavlja Verizon i AT & T za test : Verizon odnosu na AT & T: ako su za kupnju iPhone danas, koji mreža bi vam odabrati? Ars je punokrvnost stvarnom svijetu testovi za usporedbu brzine mreža za prijenos podataka i glasovnih poziva jedni protiv drugih, sa bonus WiFi Hotspot i bateriju testiranja.

Thunderbolt puši USB, FireWire s 10Gbps propusnosti : Intel, uz pomoć tvrtke Apple, je razvio novu tehnologiju za povezivanje uređaja i računala s masivnim propusnost. Standard koristi maleni lukama i optimiziran kontroler čips omogućiti laptop za spajanje na masovnu pohranu i druge high-bandwith, niske latencije hardver.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar