petak, 25. veljače 2011.

Izvori: ipad 2 zemljišta u tanjim tijela spec. čekić i kamera, SD utor i veću razlučivost zaslona su izvan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/24/sources-ipad-2-lands-in-thinner-body-with-spec-bump-and-cameras/:
Igra Apple glasina se može volatile stvar. Baš kao i mi bismo čuli last minute promjene na Primijeniti na TV prije nego što je hit na tržištu, koje smo dobili riječ iz izvora koji ipad 2 trebao biti objavljen iduće srijede bit će bez nekoliko mogućnosti smo ranije izvijestili bih . Znakovita je, da je utor za karticu SD i veću razlučivost zaslona neće to učiniti u novi model (potonji mi bih bio sluh rumblings oko za neko vrijeme). Što je uzrok prekidač? Pa naši izvori nisu bili kristalno jasni u točne razloge, ali suština onoga što je objašnjeno nam je centriran oko nejasna "pitanja inženjering", koji može imati prisiljeni neke promjene u jedanaesti sat. To je vrijedno napomenuti još jednom da su ti izvori bili mrtav pravo na određene Apple planira i specifikacije za nenajavljenih proizvoda u prošlosti, a mi nemamo razloga smatra da ove promjene su zbog nešto više nego legitimne inženjering odluka blizu lansirati.

Pa što ćemo vidjeti na 2. ožujka? We're rasprave to je najvjerojatnije razrjeđivač, spec.-nabasao varijacije izvornog ipad sa zaslonom veličine i rezolucije identičan trenutnom modelu. Više RAM-a (512MB) i snažnije CPU (A5) očekuje kao dobro. To je također prilično sigurno kladiti tabletu će biti sportski barem jedna kamera sprijeda - iako, ako neki od tih slučaja modeli koje smo vidjeli nam reći nešto, očekivati strijelac oko leđa previše. Također je gotovo zajamčena da ćemo vidjeti sljedeću verziju IOS-a (broj 5 u svim vjerojatnost, zajedno sa svojim SDK za devs), te proširenje Apple oblak usluge (taj dio je malo maglovito ... upravo sada). Naravno, da savršeno će se postaviti Apple je najava iPhone pet u lipnju, što je kad ipad vlasnici vjerojatno može očekivati da će se koristiti novi softver. Bez obzira na to, mi ćemo imati roba dolazi sljedeći tjedan, pa Stay tuned!

Izvori: ipad 2 zemljišta u tanjim tijela spec. čekić i kamera, SD utor i veću razlučivost zaslona su se prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 veljača 2011 21:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar