petak, 25. veljače 2011.

Screen dočepa: Dr. Dre video za 'I Need Doktor značajke HP Touchpad, prije 3, čudan Dr. Dre plutajući u staklene cijevi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/24/dr-dre-video-for-i-need-a-doctor-features-hp-touchpad-pre-3/:
Ako imate lijepe uspomene iz mladosti i Dr. Dre u sretnijim vremenima, hlađenje sa Snoop negdje u LBC raditi neke stvari ne možemo razgovarati o obitelj-friendly site kao što je ovaj ... dobro, vi ste u za malo šok za sistem sa ovaj najnoviji video. Isječak za Trebam Liječnik - što je zapravo više od kratkog filma - značajke brutalno oštećeni Ferrari 360 Modena, Skylar Grey, i ljuti Eminem (je li bilo koje druge vrste Eminem?) Deranja na Dr. Dre, dok suspendiran u nekakvu grozan život podržava tekućine. Oh, ali neka nas brzo naprijed da se tehnologija kut: Dre je već zakačen sa HP za ritam, a trend se nastavlja ovdje s pojavom Touchpad i prije 3 radiš malo Touch Udio akcija oko 4:20 oznaka. Slijedite pauzu za video.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Screen dočepa: Dr. Dre video za 'I Need Doktor značajke HP Touchpad, prije 3, čudan Dr. Dre plutajući u staklene cijevi

Screen dočepa: Dr. Dre video za 'I Need Doktor značajke HP Touchpad, prije 3, čudan Dr. Dre plutajući u staklene cijevi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 veljača 2011 19:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Rap Radar | izvor MTV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar