petak, 25. veljače 2011.

Službeni Android 2.3.3 ažuriranje za Nexus Jedan i Nexus S iskopana, na raspolaganju nestrpljiv

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/24/official-android-2-3-3-updates-for-nexus-one-and-nexus-s-unearth/:
Čekanje je sranje, zar ne? Da, da to ne čini - što je razlog zašto mi je drago vidjeti da se direktni linkovi na službeni, završni promjenama na Android 2.3.3 za Nexus Jedan i Nexus S su oboje bili okrenuo labav. To je osobito uzbudljive vijesti za Nexus Jedan vlasnike koji sam ostao na ravne i uske i nisu preselili u kuhani Gingerbread ROM već, jer oni su još uvijek na Froyo - ali to je također dobra vijest za programere koji rade na NFC aplikacijama s Nexus S i Android je svježe pečeni NFC API, jer to znači da ćete imati stvaran-svjetski uređaji za početak igranje sa. Na taj način ići dalje, doći do njega - mi znamo, vi ne idući u čekati za over-the-air obavijest ionako.

[Hvala, Will]

Službeni Android 2.3.3 ažuriranje za Nexus Jedan i Nexus S iskopana, na raspolaganju nestrpljiv prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 veljača 2011 17:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BriefMobile | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar