petak, 25. veljače 2011.

Xtreamer Prodigy značajke svirati podršku, USB 3, i GUI koji će oduševiti ljubitelje Flash (i fanove GUIs)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/24/xtreamer-prodigy-features-airplay-support-usb-3-and-a-gui-that/:
Izgleda kao ljudi na Xtreamer su nekoliko trikova up svojih rukava! Nakon vruće na petama od tvrtke Ultra HTPC dolazi Xtreamer Prodigy, Realtek 1185-based media player i zastavicu da sportski USB 3.0 povezivost, 256MB RAM, 512MB NAND flash, HDMI, sastavni IR daljinski upravljač, multi-čitač kartica i 3,5-inčni HDD zaljeva. No, prava zabava ovdje (ili tako smo čuli) je Adobe Flash GUI, kao i podršku za usluge kao što su Apple svirati, Mediafly, Google Talk, Last FM, Pandora, Facebook, i još mnogo toga. Rumored cijena je 119 €, koji će morati biti dosta dok ne nađemo nešto više betona (koji bi trebao biti oko pet dana od danas). Nabavite bliže pogledati u nastavku.

Galerija: Xtreamer Prodigy

Xtreamer Prodigy značajke svirati podršku, USB 3, i GUI koji će oduševiti ljubitelje Flash (i ljubitelja GUIs) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 veljača 2011 20:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski | izvor Xtreamer | Pošalji ovaj | Komentari

1 komentar:

  1. Pogrešna specifikacija...
    http://www.xtreamer.net/xtreamer-prodigy-upgraded/

    OdgovoriIzbriši