petak, 25. veljače 2011.

GM pokazuje off teren SUV sa buke otkaz, kaže tišina jednako potrošnju goriva

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/gm-shows-off-terrain-suv-with-noise-cancellation-says-silence-e/:
GM tvrdi svoju novu Teren ima i druge SUV tukao kada je u pitanju potrošnje goriva, a oni navodeći aktivne buke otkaz - koncept u blizini i dragi audiofili posvuda - kao jedan od čimbenika vožnje koja se stavlja ga 4MPG iznad konkurencije. Uglavnom, teren je uvršten novi-touch "Eco mod" koji omogućuje četiri-cilindarski motor da radi na nižim okretnog momenta, smanjenja brzine motora, a time i štednje plina. Stvar je, ova povećana iskoristivost goriva dolazi s "low-end frekvencije bum", što je, gdje buke postavlja se u: dvije mikrofoni ugrađena u automobil zvijezda otkriti bum, potaknuvši frekvenciju generatora na pumpa suzbijanju zvučne valove kroz Teren zvučnika. Jednostavno rečeno, GM je samo uzimajući osloboditi od neugodan pjevušiti. Tako tiše automobil nije nužno naivčina auto, ali mi ćemo se više goriva učinkovita SUV bilo koji dan. Ako ste branje gore što je GM-ov polaganje, check out punu PR nakon skoka.

Nastaviti čitanje GM pokazuje off teren SUV sa buke otkaz, kaže tišina jednako potrošnju goriva

GM pokazuje off teren SUV sa buke otkaz, kaže šutnja je jednaka učinkovitost goriva prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 06:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GM | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar