petak, 25. veljače 2011.

Motorola Xoom ukorijenjena u dva sata stan, mračan pretvarajući egzoskeletu jetpack vraća u Verizon oglas

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-rooted-in-two-hours-flat-sinister-transforming-ex/:
Što je prva stvar koju ćete učiniti sa svojim Motorola Xoom ? Ako ste Koush , odgovor je jasan - instalirati svoj vlastiti vrlo ClockworkMod oporavak sliku i ROM Manager, i dati drugi superuser ovlasti. To je pravo, na sam dan premijere, Motorola Xoom je sve već spremno za običaj graditi od android i sve radost donose.

U međuvremenu, Verizon's je odlučio da nam donese drugoj polovici naglo smanjiti Xoom TV oglas, koji je zapravo bitno se razlikuje ovisno o tome hoće li ili ne španjolski je vaš primarni jezik. Bilo kako bilo, to je prilično prljav posao, bez Iron Man podvizima stratosferskog vještina može naći, samo brzo demonstracija igre s brzinomjer i nekoliko brzih swipes through Saće. I dalje ćete ga gledati, ako vam kažemo da je nakon prekida ipak, neće ti?

Nastaviti čitanje Motorola Xoom ukorijenjena u dva sata stan, mračan pretvarajući egzoskeletu jetpack vraća u Verizon oglas

Motorola Xoom ukorijenjena u dva sata stan, mračan pretvarajući egzoskeletu jetpack vraća u Verizon oglas prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhoneArena , Droid-Life | izvor VerizonWireless (YouTube) , Koushik Dutta | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar