petak, 25. veljače 2011.

Microsoft Research teases Windows telefoni kontrolu ploha i ludo desktop korisnička sučelja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-teases-windows-phones-controlling-surfaces-an/:
Hej, izgleda, u ovom trenutku, mi samo želimo sami neke dobre, staromodan kopirajte i zalijepite - ali mi ćemo dati Microsoft neki kredit za skrb godinu (ili dvije ili deset) izvan toga vodeni žig na ono što bi mogao biti dolazak dolje štuka za interakciju čovjeka i stroja - i posebno, kako mobilni uređaji mogu igrati ulogu. U prezentaciju i promotivni video izdvajali zajedno ovaj tjedan, Microsoft Research šef Craig Mundie pokazuje kako biste mogli nagnuti smartphone za kontrolu šampanjac, šareni gledati u vaš osobni život na vašem desktopu stroj i kako biste mogli ugriz fotografija a potom ispusti slušalicu na površine za instant prijenos (možda nešto poput HP- Touch Share ), među ostalim dragulja. Naravno, to je sve čisto istraživanje u ovom trenutku - to je bilo valjda hoće li te primjedbe mogle bi skočiti za proizvodnju, i ako je tako, kada - ali to je zabava to bdjeti. Slijedite pauzu za video.

[Hvala, Jake]

Nastaviti čitanje Microsoft Research teases Windows telefoni kontrolu ploha i ludo desktop korisnička sučelja

Microsoft Research teases Windows telefoni kontrolu ploha i ludo desktop korisnička sučelja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 04:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MobileTechWorld | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar