petak, 25. veljače 2011.

Pitajte Engadget: najbolji (ne-ružne) s poništavanjem šuma Bluetooth slušalice za utapanje iz ureda buka?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/24/ask-engadget-best-non-ugly-noise-cancelling-bluetooth-headset/:
Znamo da imate pitanja, a ako ste dovoljno hrabri da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan je Engadget Postavite pitanje dolazi nam iz Šimuna, koji čini se ne-tako-potajno nadajući se da će utopiti cijeli njegov ured. Ako ste u potrazi za poslati upit vlastitog, kap nam liniju na pitati [at] Engadget [dawt] com.
"Trebam slušalice koje se mogu blokirati pozadini iz užurbani ured. Ja sam se govori ponavljaju zvukove, kao što su bušenje, pozadine ćaskanje, tipkovnice klopotanje, računalo ventilator whirring i beskrajne statički iz naše zgrade klima uređaj. Volio bih ako je to slušalice imao pošteno dobar kvalitet zvuka za MP3, a to bi, naravno, imati dobar mikrofon za IP telefonima i Skypea. Ako to ne izgleda kao nešto iz Radio Shack koji će biti bonus, i ako Mikrofon je bio malo diskretan za ulicu i zrakoplova koristiti da bi se dodano korist. kraju vezu s radne stanice mogu biti i USB i Bluetooth, a prednost se daje za bežični. Hvala! "
Bluetooth slušalice su se razvili vrlo malo od zadnji put smo imali ovu raspravu, tako da smo znatiželjni što trenutno koristite kako bi se rad malen zalogaj više podnošljiv? Nema potrebe u čuvanju tajne, zar ne? Govori se u komentarima ispod!

Pitajte Engadget: (ne-ružne) s poništavanjem šuma Bluetooth slušalice za utapanje iz ureda buka? Najbolje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 veljača 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar