srijeda, 9. veljače 2011.

Flash Player 10,2 baca beta naljepnica, poboljšava učinkovitost s Stage Video reprodukcija

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/flash-player-10-2-sheds-beta-label-improves-efficiency-with-sta/:
Ako ste jedan od onih (pametan), ljudi koji ne koriste softver dok su svi grčka slova ukloniti iz svoje ime, imamo neke sretnu vijest za vas. Adobe Flash Player 10,2 upravo izašao beta testiranja te je sada dostupna za preuzimanje na Windows, Mac i Linux računalima. Njegova najveća nova značajka je Stage Video API, koji obećava da će drastično smanjiti opterećenje procesora za reprodukciju high-res video. To će vam biti omogućeno pružanje sadržaja web-mjesta kao što su YouTube, Vimeo i Brightcove - od kojih su svi već na poslu -, ali kada je to učinio, kaže Adobe 1080p reprodukcija će vas koštati više od 15 posto procesora ciklusa. Ostali dodaci uključuju novi single-monitor full screen opciju za multi-display platformama, omogućujući vam da max Flash video na jednoj ploči, a imajući drugi slobodan, IE9 ubrzanje podršku hardver, a neki divan podpiksel teksta renderiranje poboljšanja kako bi našu web živote marginalno ljepše gledati. Hit izvor da biste dobili tvoj download na.

Nastaviti čitanje Flash Player 10,2 baca beta naljepnica, poboljšava učinkovitost s Stage Video reprodukcija

Flash Player 10,2 baca beta naljepnica, poboljšava učinkovitost s Stage Video reprodukcija prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 06:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor Nepečena opeka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar