srijeda, 9. veljače 2011.

Predmeta na razini RFIDs dobiti podršku od velikih trgovaca, pratiti svaku vašu kupnju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/item-level-rfids-get-support-from-big-retailers-track-your-ever/:
Toaleti , krave , a Nijemci sve su označene od strane RFIDs , ali prema novoj studiji, to je obuća i modni da vrhunske potražnja za radio-omogućen praćenje. U izvješću objavljenom jučer, ABI Research, rekao je više od tri četvrtine milijarde RFID oznake će biti korištene u globalnom odjeće tržištima u 2011, sa trgovcima kao što je Walmart, Macy's i JC Penney vodeći na putu. Predmeta na razini praćenje nije ništa novo - u stvari, vidjeli smo nešto slično u 2006 - ali s voli od Walmart na brodu , sustav se očekuje da će rasti čak 60 posto u sljedeće tri godine. Studija sugerira inventara i sigurnosti vožnje faktora u usvajanju RFIDs, ali mi imamo naše sumnje. Uostalom, ne želimo da itko zna koliko je proveo na tom leopard Material Girl ispis slegnuti ramenima - ni stroj.

Predmeta na razini RFIDs dobiti podršku od velikih trgovaca, pratiti svaki tvoj kupnju prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 09:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor ABI Research | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar