srijeda, 9. veljače 2011.

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Upuštati dostupna ovog tjedna, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/metropcs-lte-samsung-galaxy-indulge-available-this-week-for-399/:
Kao što svibanj imati sakupljen od malih istjecanja sinoć , Samsung je MetroPCS LTE telefon ne zove Forte kao što smo možda prije mislio, ali ostatak informacija koje smo čuli telefon za posljednjih nekoliko tjedana (hvala ti, FCC i Flickr !) je bila prilično mrtva u. Službeno se zove Galaxy Uvjerljiva, 3,5-inčni, Android 2,2 smartphone nije tako dobro spec'd kao ostatak S line up Galaxy - od kojih su najpoznatiji to ne mora da zapanjujući 4-inčni AMOLED ekran (TFT LCD ovdje, ljudi) - ali to omot 1GHz procesor Samsung Hummingbird, 3 megapikselnu kameru, 1500mAh baterija, a neke brzo LTE brzinama. Što se tiče potonjeg, klizač, naravno će biti unatrag kompatibilan sa MetroPCS 'CDMA mreže i prijevoznik će nuditi dva mjesečnih planova, oba od kojih su neograničeno razgovarati i tkanina - 50 $ plan kupi ti 1GB podataka i 60 dolara verziju sve gigabajta možete jesti. Kombinirajte jedan od onih sa 399 dolara sans-ugovor-cijena telefona i sama to nije loš posao.

To je rekao, u odnosu na druge LTE ili samo općenito 4G telefoni smo vidjeli u posljednje vrijeme, Upuštati se osjeća prilično jeftini. Nemojte biti prevaren od strane svojih prilično Epic 4G izgleda - ona samo osjeća previše plastike u ruci (to čini one plastične squeaking zvukove) i tipkovnica jednostavno ne može usporediti s Epic je malo podigao tipke. Međutim, ono što nedostaje u krutost čini se u brzini - stalno smo dobili 3.1Mbps down i 3.3Mbps oko midtown Manhattan i vidio da učitava web stranice i aplikacije brže od naših Droid 2 Global. Na kraju programa, nema puno iznenađenja - to traje Samsungov TouchWiz 3.0 i dolazi s nekoliko MetroPCS 'predinstalirane aplikacije, uključujući i Iron Man 2 app koji zapravo obuhvaća cijeli film. Nismo sigurni da bi željeli gledati cijelu stvar na HVGA ekran, ali to je uvijek izbor ako se odlučite, znate, upuštati. (Žao nam je, morali smo!) Slušalica će biti udaranje policama (ili web stranice), kasnije ovog tjedna, čineći ga prvi dostupan LTE smartphone u SAD-u - ali u međuvremenu, hit pauze za punu press release i kratke ruke -na video.

Nastaviti čitanje MetroPCS LTE Samsung Galaxy Upuštati dostupna ovog tjedna, idemo Hands-on

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Upuštati dostupna ovog tjedna, idemo Hands-on prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Nema komentara:

Objavi komentar