srijeda, 9. veljače 2011.

Palm Popipati procurila: 1,5 kg, 13mm debljine, i samo trenutke iz službenih

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-touchpad-leaked-1-5-pounds-13mm-thick-and-just-moments-f/:

Prema PreCentral, Palm's nadolazeće tableta - koje osumnjičeni će biti službeno obznanjen u samo nekoliko sati - bit će pod nazivom Popipati. Oni su mogli ušuljati u i čuti nekoliko detalja tijekom pripreme sjednice događaj, omogućujući im da potvrdite da ćete vagati £ 1,5 i mjera 13mm debljine (baš kao što smo čuo ). Ako te brojke zvuk upoznat, to je zato jer žutokljunac pokretanje u Cupertinu samo tako dogodi da imaju škriljevca koji poravnava točno tim vrlo specifikacije. Držite ga zaključan pravo ovdje za naše predstojeće liveblog - mi ćemo biti donijeti vam udarac po udarac kao što ide dolje danas u San Franciscu.

Update: Robert Scoble Čini se da je pustiti malo informacija, kao i, što potvrđuje da 10-inčni škriljevca je doista na etiketa, kao i "najmanji malo telefon" je ikada vidio. I prije nego što mislim da je pozitivna osobina, on također spominje i to da je premala da treba uzeti ozbiljno, a definitivno ne kao "konkurent za iPhone ili android." Joj. Guess ćemo morati vidjeti za sebe kao dan razvija.

Palm Popipati procurila: 1,5 kg, 13mm debljine, a samo tren od službenih prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. veljača 2011 11:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PreCentral | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar