srijeda, 9. veljače 2011.

Marvel Versus Borba za pisanje značajke mikro prekidač thumb jastuk, scenografiju ljubaznošću 12 godina star dječak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/marvel-versus-fighting-pad-features-micro-switch-thumb-pad-art/:
PDP, poznat u gaming biz za sve, od PlayStation Premjesti pribor za srcoliki gitara-ish (i drečav) kontroleri , stvarno ima izdvajali sve prestaje sa svojim najnovijim. Marvel Versus Borba Pad je ožičen joypad koji sport mikro-sklopke za palac stick i šest ispred okrenuto tipke, što je ono što ste dobili na većini arkada konzole (i ono što ne bi na jeftinije kontrolera, tako da teoretski to treba biti prilično lijepo). Dostupni 14. veljače, ovaj loš dječak će vam postaviti natrag $ 40. Trenutno samo Xbox 360 model je planiran, ali ako se dobro prodaje i oni će biti dovodeći ga na PS3. I da, to je ploča iz stvarnog Marvel strip kavane sve više stvar. PR, video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Marvel Versus Borba za pisanje značajke mikro prekidač thumb jastuk, scenografiju ljubaznošću 12 godina star dječak

Marvel Versus Borba za pisanje značajke mikro prekidač thumb jastuk, scenografiju ljubaznošću 12 godina star dječak prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 03:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor PDP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar