srijeda, 9. veljače 2011.

BBC iPlayer app dolaze na Android kao i ipad do kraja ovog tjedna

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/bbc-iplayer-app-coming-to-android-as-well-as-ipad-by-the-end-of/:
British Broadcasting Corporation je napravio svoj iPlayer app planove da extra malo više službenih izjavom da ipad i Android-specifične verzije svojih programa će stići do kraja ovog tjedna. IPlayer je besplatan TV kečap servis hosting najboljih i najpopularnijih (ta dva bića gotovo međusobno isključive kategorije) iz BBC-katalog nedavne programiranja, i novi izvorni aplikacije obećanje da će dovesti da na svoj prijenosni uređaj u zaslon osjetljiv na dodir-optimizirani format s "jednostavan i intuitivan dizajn." Završavanja dotakne se primjenjuje odmah i aplikacije trebaju biti s nama prije tjedan dana je kroz, ali pravi razlog za uzbuđenje je da je BBC planira uzeti iPlayer izvan za međunarodnu hoda, što je vjerojatno će se oslanjati na takve platforme- posebne aplikacije za distribuciju i prikupljanje pretplate naknade. Onda svi možemo gledati Pitanje vremena zajedno, yay!

[Hvala, Jules]

BBC iPlayer app dolaze na Android kao i ipad do kraja ovog tjedna prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 04:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar