srijeda, 9. veljače 2011.

HP Touchstone tech sada omogućava vam slavina dva uređaja zajedno swap URL

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Dakle, HP širi " Touchstone "znači da više od" da je teški, kosih magnet stvar koja mi uvijek prije gaćice off. " Za početak, touchpad ima Touchstone punjenja pristanište - to nije magnetski, ali barem ne morate brinuti o plugging stvar, a to je osobito prikladan za rad s tipkovnicom. Ali to nije pravi magiju. HP je omogućio svoja tri nova webOS uređaja ( Popipati , Veer , i prije 3 ) da komuniciraju preko Touchstone. Vi jednostavno stavite telefon na vrhu TouchPad, kao što je prikazano, i što god vi gledate na telefon pops gore u tabletama preglednik. Nismo sigurni kako se to radi bi-usmjeravati, ali HP spominje oba scenarija, pa nadamo se da ne bi trebalo biti tako teško konfigurirati URL dolazi iz tableta i zemljišta na telefon. Naravno, ne bi trebalo biti puno više "Kontinuirano Klijent" u stilu koristi za ovu tech u budućnosti, ali mi bismo reći URL gura je dobar početak.

HP Touchstone tech sada omogućava vam slavina dva uređaja zajedno swap URL prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. veljača 2011 14:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar