srijeda, 9. veljače 2011.

WebOS temelji Veer, prije 3 i Popipati procurile na HP-ovim stranicama, vjerojatno na prodaju danas

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/webos-based-veer-pre-3-and-touchpad-leaked-on-hps-site-likely/:
Hej, Nelly! Uz HP-ov visoko krišom pritisnite događaj samo nekoliko sati od početka, to izgleda kao da web admini su ispitivanja vode s onim što je oko ići dolje. Na HP-Male i srednje tvrtke shopping stranici, tu je drop-down under "ponude i ponude" da se sasvim jasno otkriva odijelo planirano trijumvirat: HP Veer (ime HP podnio zaštitni znak za povratak u prosincu), prije tri i Popipati . Oni su slated da bi webOS u "S, M i L" okusa, iako je nejasno da li Veer ili prije 3 će biti najmanji. HP je uspio trgnuti teaser iz SAD-portala, iako to još uvijek izgleda živjeti u inozemstvo. Nema jamstva da će bilo koji od ova broda trenutačno UT ozbiljno, zašto popis nešto poput ovoga, ako ne sva tri su idući u biti na prodaju od strane zalazak sunca? Evo u nadi!

Nastaviti čitanje WebOS temelji Veer, prije 3 i Popipati procurile na HP-ovim stranicama, vjerojatno na prodaju danas

WebOS temelji Veer, prije 3 i Popipati procurile na HP-ovim stranicama, vjerojatno na prodaju danas prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 11:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar