nedjelja, 16. siječnja 2011.

Državi Washington staviti brzo punjača na slikovit sporedan put, omogućiti turistima da top-up svoje EVS

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/washington-state-to-put-quick-chargers-on-scenic-byway-allow-to/:
Državi Washington staviti brzo punjača na slikovit sporedan put, omogućiti turistima da top-up svoje EVS
Nekoliko tjedana nazad saznali smo da će SAD biti uzimajući 310 brzo punjenje CHAdeMO stanice , 480V AC / DC pretvarača koje se mogu dobiti Nissan Leaf do 80 posto naplatiti u manje od 30 minuta. Većina ih je predodređen za velike velegradska područja, ali smo bili intrigued kako bi saznali da državi Washington će staviti dva ili tri od njih u zemlji, na 120 milja Scenic dio Ruta 2 koja prolazi preko naslagati Planine. To je popularno turističko odredište, a s EVS postaje sve popularnija u ovom području, uskoro čak i turisti sa rezanje-rub prijevoz uživati u vožnji. Uostalom, svatko voli dobar pogled.

Nastaviti čitanje državi Washington staviti brzo punjača na slikovit sporedan put, omogućiti turistima da top-up svoje EVS

Državi Washington staviti brzo punjača na slikovit sporedan put, omogućiti turistima da top-up svoje EVS prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 05:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PluginCenter.com , Green Car Kongres | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar