nedjelja, 16. siječnja 2011.

SAD opts derez virtualni ogradu uz granicu Meksika, zamijenivši ga s više pristupačne mjerama

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/us-opts-to-derez-virtual-fence-along-mexico-border-replacing-it/:
Sjetite se da iznimno ambiciozno "virtualni ogradu" da SAD domovinske sigurnosti Odjel je bio toliko ljut na puhanje nekoliko milijardi dolara na? Pa, nakon hrpa setbacks i kašnjenja u njegovom razvoju, sada je utvrđeno da se previše prokleto skupo i biva otpisan. To nije bez prskanja neki novac, međutim, kako to procjenjuje se da milijarde dolara već je potrošeno na instalaciju senzora kule uz 53-mile stretch od Arizona granice s Meksikom. Plan je sada preusmjeriti sredstva na više konvencionalne (i kupiti) mjera nadzora, kao što su termovizijske i bespilotnih trutovi, koji se procjenjuje da će koštati 750 milijuna dolara za pokrivanje preostalih 323 milja u Arizoni granice. Što god se dogodi, čuvanje ilegalne imigracije i krijumčarenja krijumčarenje na minimum nije idući u biti jeftin zadatak. Gotovo čini vas čuditi ako to nije problem bolje riješen od strane ne-tehnološka sredstva.

SAD opts derez virtualni ogradu uz granicu Meksika, zamijenivši ga s više pristupačne mjerama prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar