nedjelja, 16. siječnja 2011.

Uključen: Upućivanje poziva na Windows 7 Telefon

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/switched-on-making-the-call-on-windows-phone-7/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

HZZ 2011 vidio debi onoga što bi mogao biti najveći izazov za Wintel dominacija osobnih računala od Windows 95 učvrstio svoju poziciju. Kombinacija operativnog sustava Android na ARM procesorima - ARMdroid ako će - uhvatio najviše pozornosti u nastajanju tableta kategorija na proizvode kao što su uređaji kao što su Motorola Xoom i LG G-Slate . Ali to je također jasno da proizvođači - slobodan po Cupertinian ideje o tome što operativni sustav je najbolji za kakvu uređaja - su spremni preuzeti kombinacija u novim smjerovima koji dolaze mnogo bliže faktor bilježnicu oblik. Jasan primjer ovoga je ASUS Eee Pad Slider . Ako ima tableta groma ukradene iz Microsofta nije bilo dovoljno da tvrtka neugodno, jasno encroaching dizajna kao što su to bili.

I tako, kod Steve Ballmer je keynote, tvrtka je objavila da će se sljedeći verziju sustava Windows će podržavati ne samo x86 prinose od Intel i AMD - se kreće bliže ARM-kao što je system-on-čips - ali ARM dizajna iz tvrtki kao što su Qualcomm i NVIDIA kao dobro . Microsoft zabilježio da će novi čip podršku zatražilo je svojim partnerima, što znači da računalo tvrtke žele iskoristiti dugo trajanje baterije i tankih kućišta omogućen ARM arhitekture, ali i ponijeti Windows 'široko vozača i softversku podršku. Microsoft očito smatra tablet neko drugo računalo, ali jedan koji Windows 'hardver i korisničko sučelje sloj treba podržati bolje. Međutim, u udarnim natrag na Android evolucije, Microsoft rizici kolateralna šteta na svoj mobilni OS. Mogu Windows 7 Telefon co-postoje s ARM-temeljen inačici prava stvar?

Nastaviti čitanje uključen: Upućivanje poziva na Windows 7 Telefon

Uključen: Upućivanje poziva na Windows 7 Telefon prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 19:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar