nedjelja, 16. siječnja 2011.

HP obećanja webOS netbooks da ide uz smartphone i Ploče

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Todd Bradley je obećanje nas tamo bih biti više nego samo liste na HP-webOS izbornik i danas možemo dodati netbooks na popis faktora forme za Palm OS je glasoviti. Ovaj do tada nepoznati dio informacija dolazi iz prijevoznika treninga web HP je postavljen da se obrazuju preprodavača na jake točke svoje nadolazeće proizvode. Trening video na mjestu govori o velikom sinergije koje mogu proizaći iz smartphone, netbook ploče i sve pokrenute isti OS i "govori" na jedan drugi, koji odjekuje Bradley je "povezana iskustva" mantra od prije nekoliko dana. Smartphones, rekao je da se početak nove obitelji webOS proizvoda, sa svojim većim siblings set dolazi "uskoro". Je 9. veljače uskoro dovoljno? Mi bi tako reći.

Nastaviti čitanje HP obećanja webOS netbooks da ide uz smartphone i Ploče

HP obećanja webOS netbooks da ide uz Smartphone i liste prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 00:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral | izvor HP webOS Državnog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar