nedjelja, 16. siječnja 2011.

Lopovi štete Južnoafrička semaforima, posegnite za sočnim SIM karticu iznutricama

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/thieves-damage-south-african-traffic-lights-reach-for-the-juicy/:
Johannesburg, Južna Afrika je imao šesto high-tech prometne znakove, svaki s ćelijski modem i GPS čip. Ideja je bila, ako je jedan zaslona, oni bi odmah zvati dom. Pa, taj plan ne radi se tako dobro, jer samo dvjesto su još uvijek u ispravnom stanju - vandala ripped apart ostatak dobiti na svoje SIM kartice, što uzrokuje prometne gužve i nesreće. Navodno, vlada pod uvjetom kartice su ulaznica za neograničen besplatnih telefonskih poziva za lopovima - barem do pojedinih uređaja su identificirani i njihove dozvole opozvana. Johannesburg ceste Agencija rekao Mail & Guardian da zločin izgleda kao posao iznutra, jer samo novi, SIM-opremljen signali čini se da su ciljane tako daleko. Štete su piling gore, s agencijom figuring to će zahtijevati ZAR 8,8 milijuna (oko 1,26 milijuna dolara) za popravak četristo signali trenutno van reda. Nepotrebno je reći, agencija se gleda na načine kako bolje osigurati semaforima. Mi smo guessing da prebacivanje na CDMA je vjerojatno sa stola. ugrađeni SIM , možda?

Lopovi štete Južnoafrička semaforima, posegnite za sočnim SIM karticu iznutricama prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 08:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink The Guardian , Popular Science | izvor Mail & Guardian , Joberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar