nedjelja, 16. siječnja 2011.

13 japanskih tvrtki pridružiti dalje gorivih ćelija usvajanje, također planiraju voziti bicikle zajedno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 japanskih tvrtki pridružiti dalje gorivih ćelija usvajanje, također planiraju voziti bicikle zajedno
Što će spin guma u automobil budućnosti? Hoće li to imaju čak i gume? Trenutno to izgleda kao ni vodik gorivo ćelija ili čista EVS-a će se ulicama dominira u nekoliko desetljeća, i zahvalno dijele dovoljno tehnologiju za nas misle da mogu mirno koegzistirati - baš kao i Apple i Microsoft fanboys i djevojke su poznat po zaista velike stranke zajedno, gdje su sudjelovati u duge, uljudan rasprave u vezi s njihovim različita mišljenja. Međutim, dok EVS su već na dobrom putu, za gorive ćelije da skinu da smo idući u trebate više vodika benzinskih postaja i više suradnje između auto proizvođača. To se sada događa u Japanu, sa 13 tvrtki - Toyota , Nissan i Honda zajedno s brojem plina i komunalnih poduzeća - udružuju snage kako bi se omogućilo "glatko pokretanje domaće" goriva ćelija vozila čim 2015. Nadaju se napraviti oko 100 vodika postajama diljem zemlje, raditi na formi širu mrežu vodik opskrbu, ali i educirati ljude o FCVs u cjelini. Mi ćemo im dati glavu početak vas obavijestili koja se zalaže za "Fuel Cell Vehicle", iako oni također često nazivaju FCEVs, ili "Fuel Cell električna vozila." Bam! Dvije stavke s to-do listu.

Nastaviti čitanje 13 japanskih kompanija se pridruže na daljnje usvajanje gorivih ćelija, također planiraju voziti bicikle zajedno

13 japanskih tvrtki pridružiti dalje gorivih ćelija usvajanje, također planiraju da se vozimo bicikle zajedno prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 14:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar