ponedjeljak, 10. listopada 2011.

Velika Britanija 4G mreže aukciji kasniti, spektar rasprodaje gurnula natrag do kraja 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/uk-4g-network-auction-delayed-spectrum-sell-off-pushed-back-to/:

Vrtoglav svijet 4G brzine i dalje daleko izglede za Britanaca, s telekom regulator Ofcom odluči odgoditi dražbu za sljedeću generaciju mobilne spektra. To je bio u potrazi za prodati dva moćan bendova bežične mreže do kraja ove godine, ali ti planovi su stavljeni na čekanje nekih pravnih guraju i stol-lupanje iz Velike Britanije prijevoznika, s britanskim ekvivalentom FCC rekavši da je primila nekoliko "značajne i snažno tvrdio odgovore." Rasprodaje odgode ne bi mogli utjecati na pokretanje datumi za 4G (već se testira u ruralnim dijelovima Velike Britanije), kao bendova gore za iznenadan zahvat i dalje neće biti dostupna do 2013. No, na kraju sve to-ing i amo-ing će testirati čak i Britanci "stoički strpljenje.

Velika Britanija 4G mreže aukciji kasniti, spektar rasprodaje gurnula natrag do kraja 2012 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10 listopad 2011 14:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BBC | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar