ponedjeljak, 10. listopada 2011.

Sony PS3 Wireless Stereo slušalice pregled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/sony-ps3-wireless-stereo-headset-review/:
Oh hej, Sony, kako lijepo od vas da se pridružite party! Slušalice konzole igre stranka, koja je (ne, Bluetooth slušalice ne računaju). Tijekom godinu dana tvrtka je nas čežnja za PS3 orijentirana slušalica nakon puštanja izgubila svoju duo Ultimate oružja pokrivala za glavu za PC gamere. Zatim svibnja, tračak nade sjalo nad nama, kada je PS3 bežične stereo slušalice je najavio za DualShock-wielding igrače - i po cijeni od skromnih 100 $.

Nema sumnje da je ovo igralište je bio prekrila s zasićenost novčanik-primamljivo izbor (smo gledajući vas MadCatz , Turtle Beach i Astro ), ali Sony službeno kit ima nekoliko trikova u rukavu za potencijalne home run. Unatoč nazivom, to je sposoban za virtualni 7.1 surround zvukom i prikazuje na zaslonu izvješća o stanju isključivo ako se koristi s PS3. Proveli smo nekoliko sati fragging preko PSN čuti kako dobro možemo pin-point naše neprijatelje sa zvukom da bi ubiti pruge dolazi. Vi ćete saznati odgovor pritiskom da "opširnije" link ispod.

Nastaviti čitanje Sony PS3 Wireless pregled stereo slušalice

Sony PS3 Wireless Stereo slušalice pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10 listopad 2011 14:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar