ponedjeljak, 10. listopada 2011.

Acer najavio Core i5 Aspire S3 Ultrabook, Dostupan ovaj tjedan Ultra-kupnjom 899 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nl8NuGrblHk/:
acer-aspire-s3

Pazi, ultrabook odluka. Acer Aspire S3 je ovdje i to je postavljena na osvijetliti ultrabook sceni. Ovaj mali monstrum pakete drugi CPU generacije Core, 13,3-inčni HD zaslon, i SSD i HDD, te 0,51-inčni debeli šasija izrađena od aluminija i magnezija koje teži samo 2,98 £. No, najbolji dio je daleko cijena: 899 $. Yep, one naočale kombinirati kako bi S3 najjeftiniji i jedan od najbolje opremljenih ultrabooks još.

13,3-inčni ekrani 16:09 stijene 1366 x 768 rezolucija i hrane Windows 7 Home Premium za Intel HD 3000 GPU-u Grafika, Core i5-2467M procesora i 4GB RAM-a. Acer država vlasnički Hybrid u stanju tehnologija omogućuje za 50 dana čekanja moći i 6 sati kontinuiranog korištenja - naravno ćemo isprobati potonji tvrde nakon što smo dobili naše pregled jedinica. 20GB SSD obrađuje datoteke sustava za brzo pokretanje puta, ali 320GB HDD daje vlasniku dosta ostava.

Ovaj dual-mode hard disk postaviti daje S3 blizini trenutni sustav vraća. Nastavak iz stanja mirovanja traje 2 sekunde, dok buđenje iz dubokog sna, koji se aktivira nakon što je unaprijed određeno vrijeme, traje samo 8 sekundi. Za bolje ili lošije, S3 je jedini ultrabook trenutno na tržištu s ovom SSD / HDD afere.

Aspire S3-951 pregleda trgovaca kasnije ovog tjedna, a samo je početak Acerove ultrabook napad. Postoji više modela predstojećem rasporedu, ali žrtve će se za dobro razloga. Planirani core CPU i7 vjerojatno će se smanjiti vijek trajanja baterije, ali povećanje računalne može, a Core i3 će vjerojatno učiniti inverzni (i potencijalno pad cijena malo). Veće čvrstom stanju diskovi su također na slavinu.

Acer je vrlo minimalistički pristup s S3 dizajn. Samo SD čitač kartica, slušalice i napajanje i baterije statusa svjetla se nalaze na vanjskim rubovima. Stražnja kuće pune dvije veličine USB porta, HDMI izlaz i priključak za napajanje. Otvorite poklopac i tu je prostran udubljenjem chiclet tipkovnici. Na najdebljem dijelu, S3 je samo 0,5 mm deblji od MacBook Air. Ali, oprosti mi, Steve, S3 izgleda bolje, manje troškove, a, barem za mene, vraća nadu da poduzeća osim Apple zapravo može graditi dobro izgleda i obavljanje prijenosni stroj.


Nema komentara:

Objavi komentar