ponedjeljak, 10. listopada 2011.

T-Mobile predstavio Galaxy tab 10,1 i odskočna daska, kombinira 4G razgovarati sa HSPA + hoda

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/t-mobile-unveils-galaxy-tab-10-1-and-springboard-combines-4g-ta/:
Naravno, glasine i naklapanja clued je da T-Mobile može biti viđenje par lista slijetanje negdje ove godine, ali smo nas voli neke potvrde. Magenta mreža upravo je objavio da je T-Mobile odskočna daska s Googleom i Samsung Galaxy tab 10,1 se čeka lansiranje samo uskoro dovoljno za vas gurati neke HSPA + praznik navijati u svoje rodbine ogroman čarape. Odskočna daska izgleda vrlo slično odjeveni MediaPad smo i očekivali, prepuna 1.2GHz dual-core procesor, 5 megapiksela stražnja okrenut 720p kamere i utor za SD karticu do 32 GB proširive memorije - da ne spominjemo 7 - inčni Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, a 1,3 megapixel kamera unaprijed. Galaxy tab 10,1 je isti Samsung škriljevca mi već znamo i ljubavi, ali odjevena u T-Mobile ne-sasvim-4G HSPA + stilu. U stvari, oba tablets sport HSPA + kompatibilnost i pokrenuti Android 3.2. Nema službene riječi o cijeni još uvijek (iako to MediaPad je glasine da lebde na oko 200 dolara po ugovoru), ali se u priopćenju obećava tih ploča će pasti negdje prije blagdana. Oh, da PR? Samo pritisnite "opširnije" gumb ispod.

Nastaviti čitanje T-Mobile predstavio Galaxy tab 10,1 i odskočna daska, kombinira 4G razgovarati sa HSPA + hoda

T-Mobile predstavio Galaxy tab 10,1 i odskočna daska, kombinira 4G razgovarati sa HSPA + hodati prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10 listopad 2011 02:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar