ponedjeljak, 10. listopada 2011.

Microsoft navodno priprema Silverlight kao app framework ispred Xbox Live ažuriranja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/microsoft-reportedly-preparing-silverlight-like-app-framework-ah/:
Ranije ovog mjeseca, Microsoft je najavio novu listu od Xbox Live partnerstva s Verizon, Comcast i niz drugih sadržaja. Sada, tvrtka je predstavila nove pojedinosti o kodu na kojem ove nove aplikacije će se izvoditi. Izvori bliski situaciji reći GigaOM da je novi framework, kod-pod nazivom "Lakeview," temeljit će se na Silverlight, ali će također donijeti nekoliko novih značajki iz Xbox Kinect, uključujući i prepoznavanje glasa i gesti, na temelju kontrola. Što je još zanimljivije, možda su upućeni tvrdi da je Microsoft novi partneri streaming video koristeći Appleov HTTP Live Streaming, nego Redmond je glatka streaming . GigaOM s izvora je rekao da je Microsoft uvodi velike promjene na platformi u proteklih nekoliko tjedana , u nadi da će da je spremna za razvojnim programerima trećih strana jednom ažurirati Xbox Live role. Glasnogovornika za Xbox i Silverlight je rekao da su "ništa objaviti" o novom framework, iako GigaOM izvješća da je Redmond je s ciljem da se oslobodi ažurirati na Black petak.

Microsoft navodno priprema Silverlight kao app framework ispred Xbox Live ažuriranja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10 listopad 2011 06:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Techmeme | izvor GigaOM | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar