petak, 29. srpnja 2011.

Zinio 2,0 za ipad dodaje u app kupnje, besplatni rad pregled (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/zinio-2-0-for-ipad-adds-in-app-purchasing-free-article-preview/:

Ako ste čitajući časopise na ipad , ima prilično dobre šanse da koristite Zinio . Objavljen danas, verzija 2.0 od Zinio app za ipad olakšava predati onima kiosk kao po pitanju naknade s na-app kupnje, a također dodajući razne besplatne pregled sadržaja, uključujući pristup trenutnim članke iz tisuće vrh publikacija. App novi Istražite dijelu domaćini ovog novog besplatnih sadržaja, koji se ažurira svakodnevno, a uključuje priče iz časopisa kao što su Esquire, Rolling Stone, i Elle. Novi app također ima značajan učinak pojačava, kao što smo vidjeli prošli mjesec Android ažurirati , u časopisu shopping, i napredne oznaka. Druga izmjena u narednim mjesecima će donijeti društvenih medija mogućnosti, kao što su oznake i članka dijeljenje. Još uvijek bih volio vidjeti niže po broju i pretplatu stope, ali smo sretni da dobrodošli besplatni rad sadržaj u međuvremenu. Skoči prošlosti pauzu za video pregled, zajedno s doušnik zaviriti u onim društvenim medijima mogućnosti s Zinio CEO Rich Maggiotto.

Nastaviti čitanje Zinio 2,0 za ipad dodaje u app kupnje, besplatni rad pregled (video)

Zinio 2,0 za ipad dodaje u app kupnje, besplatni rad pregled (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 srpanj 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Zinio | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar