petak, 29. srpnja 2011.

Google pokreće Hotel Finder, pronalazi način recikliranja Google Maps mišljenja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-launches-hotel-finder-finds-a-way-to-recycle-google-maps/:
Do sada, to bi trebao biti tajna da Google želi doći u vaše online putovanje planiranje poslovanja (ako to nije nekako bilo već). Prvo, tu je najava da je El goog bi kupiti UIO, tvrtka služeći se ljepušan velik dio sve online prodaju karata opcije - posao koji još nije zatvorena . Onda je došao pretraživanja letenja i sada, odijelo je zaokruživanje sve van bacajući hoteli u mix. Tvrtka je upravo pokrenula Hotel Finder, servis koji vam omogućuje - čekati da se - pronaći mjesto za polaganje vaše umorne glave u tim velikim pedeset država. Na prvi pogled, to je malo više od specifičnu uporabu slučaj za Google Maps - samo upišite u grad ili poštanski broj SAD-u kako bi dobili kartu s uobičajenim širi od pinpoints. Iako Google neće biti posrednik Vaše rezervacije hotelske rezervacije, možete koristiti alat za fino podešavanje pretraživanje, crtanje kružnice na karti kako biste pretražiti više susjedstvu. Kao što očekujete, možete i strugati pretraživanja po cijeni i posjetitelja, i pročitajte recenzije da ljudima koji su izvorno objavljene na Google Maps. Jedna stvar mi smo naklonost o UI je da ne morate otvoriti novu karticu za čitanje pun prosuti na hotel - možete jednostavno kliknuti na oglas vidjeti proširiti pravo postoji, uz prilično foto kolaži. Hit izvor vode na čeprkati okolo, ali ako je rodi-kosti jednostavnost vas isključiti, nemojte reći Google nije vas upozoriti - alat je toliko nova da Google ne zove se "beta" toliko kao ... eksperiment.

Google pokreće Hotel Finder, pronalazi način recikliranja Google Maps recenzije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 srpanj 2011 13:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TheNextWeb | izvor Google | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar