petak, 29. srpnja 2011.

Mindscape povlači poslužitelj utikač Nabaztag, ruke izvorni kod za programere

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/mindscape-pulls-the-server-plug-on-nabaztag-hands-source-code-t/:
Mindscape je ambijent zec preci službeno su krenuli na taj patch matrica trn u nebu. Ispada bitku s poslužitelja domaćin je napustio tvrtku u ljepljive financijska situacija, učinkovito isključi podrška za WiFi-omogućen zeko. U nedavnom najava YouTube, direktor Thierry Bensoussan obratio zajednice zabrinutosti, nudeći do izvornog koda koji osigurava homebrew budućnost Mala Linux-zeka Foo Foo predaka. Hobisti nadajući se da će uloviti da Nabaztag.com domene za sebe umjesto da će morati prihvatiti url preusmjeravanje, kao mjesto i dalje čvrsto pod izdavača softvera za ključem. Ali ne žaliti vijesti čitanje, vremenske prognoze prijatelj samo još, uvijek ga možete zamijeniti s diskontirane ljubavi Lil 'Bro, Karotz .

Mindscape povlači poslužitelj utikač Nabaztag, ruke izvornog koda programerima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. srpanj 2011 21:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GizmoFusion | izvor Karotz blog (Prevedeno) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar