petak, 29. srpnja 2011.

Alibi najavljuje 'oblak-powered "Aliyun OS, K-Touch W700 telefon

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/alibaba-announces-cloud-powered-aliyun-os-k-touch-w700-phone/:
Spremni za još jedan mobilni operativni sustav ? Alibi sigurno je, da samo predstavio Aliyun OS. Nove sudionike navodno će biti "u potpunosti kompatibilna" s aplikacijama iz Android kroz vlasnički Waterloo stilu emulaciju sloj . Ne znamo točno kako se to će raditi, ali doći rujna ćemo saznati kada se novi OS brodova na preimenovan Tian Hua K-Touch, W700, za 2680 ¥ (ili oko $ 416). Mi smo također zainteresirani za tvrtke čvrsto povezana oblak usluge, s korisnicima primanje 100GB za pohranu njihove "kontakt informacije, zapisima poziva, SMS poruka, bilješke i fotografije" - dostupno iz oba računala i Aliyun-toting UREÐAJI. S budućim planovima za tablets i "drugim uređajima", u djelima, u kombinaciji s neprestanim aludirati iz Baidu , one od vas hellbent na žestoke konkurencije OS možda želite razmisliti preseljenja u Kinu.

Nastaviti čitanje Alibi najavljuje 'oblak-powered "Aliyun OS, K-Touch W700 telefon

Alibi najavljuje 'oblak-powered "Aliyun OS, K-Touch W700 telefon prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 srpanj 2011 05:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar