petak, 29. srpnja 2011.

Powermat prati MyTouch 4G slajd u maloprodaji pokrenuti, ili tako proizvođač kaže

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/powermat-accompanies-mytouch-4g-slide-at-retail-launch-or-so-th/:
Ako ste već izgubili kabel za punjenje za vaš slajd MyTouch 4G , onda je vrijeme da se gužva natrag na vašem lokalnom T-Mobile prodavača, gdje je novi QWERTY slušalica je spojena na svojoj in-store pokrenuti tako Powercube je induktivni tereti poklopac. Naravno, svoj ​​bankovni račun tek primili 200 $ vrijedan ozlijediti, ali ako imate 90 $ tampon o vašoj kreditnoj kartici, što je dodatni $ 30 za ljuske i $ 60 za Powermat , pogotovo ako to znači čuvanje telefon živ? Nažalost, oba dućana smo nazvali nije imao poklopac, tako da možda želite dati magenta glasine unaprijed, iako je T-Mo stranice je spreman da se vaš novac. Bez obzira koliko ste ga dobili, i dalje ćete morati zadržati bazne stanice iz uzimajući zakopan pod pizza kutija i rublja, ali mi znamo da ste na visini zadatka. Slijedite nakon pauze za kriška PR.

Nastaviti čitanje Powermat prati MyTouch 4G slajd u maloprodaji pokrenuti, ili tako proizvođač kaže

Powermat prati MyTouch 4G slajd u maloprodaji pokrenuti, ili tako proizvođač kaže prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. srpanj 2011 22:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar