petak, 29. srpnja 2011.

Mobitela su opasni / nije opasan: malo tykes pod reflektorom

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-little-tykes-under-the/:
U grubo i prevrtati rasprava oko mobilni telefon sposobnost da uzrokuje rak , obje strane se slažu da je naše najmlađe - štoviše, neki od najtežih korisnika - mogao bi biti na povećani rizik za staničnu-induced tumora. Prema studiji objavljenoj u časopisu Journal of National Cancer Institute, radio emisije iz mobilnih uređaja prodire mnogo dublje u mozak djece, te u slučaju malih tykes dobi pet do osam, njihova noggins će apsorbirati dva puta energiju Prosječna odrasla osoba. To, u kombinaciji sa svojim razvoju živčanog sustava, donio je briga za dobrobit naših najmlađih mobilno-pamet građana, što je dovelo do europskih istraživanja gotovo 1000 (informirani?) Sudionika. Podaci prikupljeni tijekom četverogodišnjeg razdoblja, što se oslonili na self-metode izvješćivanja, gdje se mladi su pronađeni ne govori često, i obično šalje SMS poruke umjesto - veliko iznenađenje, zar ne?

Dok dugoročni rizici ostaju nepoznati, istraživači su zaključili da je "velik i neposredan rizik od mobitela uzrokuje tumora mozga u djece može biti isključena." Drugim riječima: malo Suzy neće početi proklijavanje stanice raka preko noći. Iako vam Neiskusni roditelji, možda naći utjehu u najnovijim istraživanjima, razmislite kratko zaustavljanje davanja zločestom Rascal neograničeno glas plana. Uostalom, ogovaranja i dalje širi najbolji na školskom dvorištu.

[Slika ljubaznošću Derek Olson (Flickr) ]

Mobitela su opasni / nije opasan: malo tykes pod reflektorom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 srpanj 2011 04:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar