petak, 29. srpnja 2011.

Gmail v2.3.5 za Android dodaje oznaku specifične zvukove zvona i sinkronizaciju prvenstva mail samo mogućnosti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/gmail-v2-3-5-for-android-adds-label-specific-ringtones-and-sync/:
Ako volite Gmail i potrebu da se pristup u pokretu što vjerojatno već znate da je Google Android platformi je najbolji način da se to pristup, i to samo v2.3.5 pogodak to je sve još bolje. Vrh dvije nove značajke ovaj put uključuju mogućnost sinkronizacije samo prioritet poruke (štednja baterije i čuvanje nevažne poruke na zaljev) i sposobnost da pojedinačno postavljanje obavijesti i zvona za bilo koju od oznake u Vaše mape pristigle pošte. Na web stranici Android Market i dalje pokazuje verzija 2.3.4.1, ali smo uspješno nadograditi putem tržišta na našim uređajima . Također su nove značajke kao što su sjećanja "Prikaži slike" za određene pošiljatelja, preklopni za ljepljive poruku akcije u svim usmjerenjima kao i poboljšanje ukupnih performansi i TalkBack čitač zaslona podršku.

Gmail v2.3.5 za Android dodaje oznaku specifične zvukove zvona i sinkronizaciju prioritet poštom mogućnosti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. srpanj 2011 20:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar