utorak, 5. srpnja 2011.

Terrafugia Transition zrakoplova dobiva DOT tehničke odjava, sada možete voziti do zračne luke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/terrafugia-transition-aircraft-gets-dot-roadworthiness-sign-off/:

Za većinu eksperimentalnih zrakoplova, zarada plovidbenosti certifikat dovoljno izazov. No, Terrafugia Transition je jedinstven tip leteći stroj, potrebno odobrenje ne samo iz FAA, ali i iz USDOT National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), jer ovaj zrak / zemlju hibrid je vjerojatno da će potrošiti samo koliko vremena krstarenje prema dolje autoceste jer će leti 5.000 metara iznad. Tranzicija je sada malo bliže uzlijetanja, s nhtsa izuzeće za odsutne zračnih jastuka, nedostaje elektroničke stabilnosti sustava, te zrakoplova lagan polikarbonata prozora (polikarbonat je lakši od automobila sigurnosno staklo, i neće razbiti i opskurne pilot vizije u slučaju ptica štrajk). Nažalost u tranziciji još uvijek ima i druge prepreke preletjeti - njegova kabina je ograničena na nošenje £ 330, kada u potpunosti gorivo, uključujući i putnika, a cijena je skočio 41 posto, na 250.000 dolara. U međuvremenu, Terrafugia nada da se krene naprijed s proizvodnjom kasnije ove godine, čime je 'letećeg automobila' malo bliže pistu (i autoceste) u blizini vas.

Terrafugia Transition zrakoplova dobiva DOT tehničke odjava, sada možete voziti do zračne luke prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. srpnja 2011 4:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Registracija | izvor AOPA | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar