utorak, 5. srpnja 2011.

Google privremeno suspendirala Realtime pretraživanje, zahvaljujući istekla Twitter posao

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-temporarily-suspends-realtime-search-thanks-to-expired-t/:
Ako ste primjetili izrazit nedostatak tweetage u Google rezultatima pretraživanja jučer, niste bili sami. Ispada, tvrtka privremeno je obustavila svoje Realtime pretraživanje značajka, kao dio svoje tekuće Google + pokretanje . El GOOG napravio najavu, ironično dovoljno, u obliku cvrkut, objašnjavajući da je potrebno vrijeme za integraciju Google + unutar svojih društvenih mreža-temeljen alat za pretraživanje, ali ne nudeći određenog vremenskog okvira. Mountain View kasnije otkrila više pojedinosti s sljedeću izjavu, pod uvjetom da Search Engine Land:
Od listopada 2009, imali smo dogovor s Twitter uključiti svoje ažuriranja u našim rezultatima pretraživanja po posebnim hrane, te da dogovor istekao 2. srpnja. Iako nećemo imati pristup ovom posebnom hrane iz Twitter, informacije na Twitter koji je javno dostupan na naš program za indeksiranje će i dalje moći pretraživati ​​i otkriti na Googleu.
Twitter ponudio slično Curt objašnjenje, rekavši da će nastaviti pružati cvrkut integracije tvrtkama kao što su Microsoft i Yahoo, a dodajući da se i dalje radi s Google u "mnoge druge načine." Google Social Search , u međuvremenu, i dalje funkcionirati, ali je oduzeta svih Twitter podataka. Nema riječi o tome da li su još uvijek dvije strane ušao pregovore, ali kada se to dogodi, sudbina čovječanstva zasigurno će biti visi u ravnoteži.

Google privremeno suspendirala Realtime pretraživanje, zahvaljujući istekla Twitter nositi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. srpnja 2011 9:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Search Engine Land | izvor @ GoogleRealTime (Twitter) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar