utorak, 5. srpnja 2011.

Skype 5,2 za Mac je stigla, dolazi s grupe dijeljenje zaslona i video pozivi

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6Q0o3k-vWuc/:

Pravo na peta od objavljivanja Skype 5,5 za sustav Windows , s dubokim Facebook integracije , tvrtka je upravo izašla iz nove verzije svoj ​​glas i video pozive softversko rješenje za Mac.

Skype 5,2 za Mac je sada dostupan i mnogo više vrijedi nego preuzimanje 5,1 ažuriranu verziju programa beta Mac pušten natrag u studenom 2010 .

Uz novu verziju, Skype za Mac korisnici ne mogu učiniti samo video poziva grupa (koja je već dostupan u beta proizvoda), ali i podijeliti svoje zaslone tijekom tog poziva.

Dijeljenje zaslona je već dostupan za besplatno na jedan-na-jedan poziv Skype, ali i mogućnost za razmjenu dokumenata, fotografije, prezentacije i sitnica s više osoba u jednoj sjednici vodi proizvod različite razine po mom mišljenju, posebno za male tvrtke .

Jedan caveat: iskoristiti skupine video pozivanje i dijeljenje zaslona, ​​jedan ili više sudionika pozivu moraju imati Skype Premium pretplate.

Takva pretplate cijene od 4,49 $ i 8,99 $ po mjesecu. Također možete dobiti proći dan za 4,99 dolara, ako koristite samo povremeno proizvoda.

Kada koristite novi proizvod, primijetit ćete bar za kontrolu poziva sada omogućuje video kada multi-zadatak tijekom videopoziva, omogućujući vam i dalje vidjeti osobu s kojom razgovarate, kao i bitak u mogućnosti to objesiti ili nijemi razgovor čak i kada ste u drugom programu.

Konačno, Skype je to lakše pronaći svoj najaktivnijih razgovore pod nazivom 'Recents' u sidebar, i dodao povijesti dio gdje korisnici mogu vidjeti one koji su manje aktivni.

Kada je Microsoft stekao Skype za 8,5 milijarde dolara početkom ove godine, oni su obećali da će tvrtka "nastaviti ulagati u i podršku Skype klijente na ne-Microsoftovim platformama."

Skype je prošlog tjedna ažurirala svoje Android aplikacija za podršku video pozive preko 3G i WiFi te, a mi smo čuli da će se Facebook rolling out novi, u preglednik proizvoda video chat , Powered by Skype, uskoro.


Nema komentara:

Objavi komentar