utorak, 5. srpnja 2011.

Google Video iznajmljivanje app čini kratkotrajna cameo ulozi na tržištu, portends od predstojeći puštanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/google-videos-rental-app-makes-fleeting-cameo-in-market-portend/:
Izvorni Google Video će biti moćni ohol o tome. Ne samo da je to podnio ponovio pokušava na svoj ​​život nakon Big G ​​stjecanje YouTube, ali sada je vrlo identitet humiliatingly je kopirati i zalijepiti na sasvim drugačiji usluge. Novi Google Video je film najam app koji će vam dati Android korisnicima u SAD-u mobilni pristup 3000 + premija naslova koji su već dostupni za najam na radnoj površini. Do sada, nitko nije bio u mogućnosti to break out kokice, osim nekoliko sretnika Xoom vlasnika , ali sinoć app misteriozno postao dostupan svima u Android Market, previše. Nažalost, oni brzo aktivira koji su uspjeli instalirati aplikaciju prije nego što je nestala su nagrađeni za zakivanje sukcesije poslužitelja pogreške, ali barem nam daje nadu da u stvarnom posao će biti s masama u kratkom poretka. Google Video je mrtav, živio Google Video.

Google Video iznajmljivanje app čini kratkotrajna cameo ulozi na tržištu, portends od predstojeći puštanje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 18:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Areni | izvor Android Središnje | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar