utorak, 5. srpnja 2011.

Microsoft nudi up 'uspio vožnje' izvornog koda, dobiva natrag na mjesto-based business

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/microsoft-offers-up-managed-driving-source-code-gets-back-to/:
WiFi-njuškanje - sve glavne tehnologije diva to rade. Ali to je za svoje bolje ciljane, mjesto na temelju dobro ... oni zaklinju. To je poznato priča da je vidio Google se služio u Francuskoj i Velikoj Britaniji za svoj ​​vozni park podataka za prikupljanje Street View automobila, te je Apple slučajno spremanje korisnika geografskih informacija nekodiran na svoje telefone. S obzirom na povijest, to je ne čudi da vidite Microsoft se ofenzivu nudeći do izvornog koda iz vlastite "uspio vožnje" Program: automobili koji prikuplja WiFi, GPS i mobilni toranj podataka. Uz kod na otvorenom, MS lako strana korak navode osobnih podataka rudarstva i nastaviti fokusirati na poboljšanje lokalnih usluga pretraživanja. Taj potez je još jedna potvrda da je Ballmer na čelu tvrtka namjerava poduzeti privatnost korisnika vrlo ozbiljno, budući da je već prestao praćenje pojedinih Windows Phone Prijave u svibnju prošle godine. Lokacija svjesni uređaji su neizbježan dio naših života traži pomoć, samo smo htjeli da svi došli sa div opt-out gumb.

[Slika putem kreditne WinRumors ]

Microsoft nudi up 'uspio vožnje' izvornog koda, dobiva natrag na mjesto-temeljen posao prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. srpnja 2011 8:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Microsoft blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar